OFFROADSUBARUS.COM

Go Back   OFFROADSUBARUS.COM > Technical Forums > Electrical and Lighting

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Unread 2nd April 2018, 03:20 AM
Ben Up North's Avatar
Ben Up North Ben Up North is offline
can only hope to improve
 
Join Date: Sep 2017
Location: FNQ
Year: 2004 | 1992
Model: SG Forester X MY05 | 92 SVX
Transmission: 5MT D/R | 4EAT
Posts: 844
Ben Up North is on a distinguished road
Default Whoops! Lighting question

So I've wired up my spotlights lights and done something wrong..

I've been working under the assumption that Subarus are negatively switched, so wired up the loom that way.
Just using a lightforce loom, everything went together well, than when I tested:
  • Lights off dash switch off, spotties stay off.
  • lights on lowbeam & dash switch on spotties stay off.
  • lights on highbeam & dash switch on spotties turn on. Yay!
  • Lights off, dash switch on Spotties are on. What the?
Having reached this conundrum I redid the loom so that it was for a positively switched vehicle.
  • Lights off dash switch off, spotties stay off.
  • Lights off, dash switch on Spotties are off.
  • lights on lowbeam & dash switch on spotties turn on. What the?
  • lights on highbeam & dash switch on spotties stay off! Gaah!
Have I tapped the wrong wire for the high beam?
Should I tap the low beam instead of the high beam?
__________________
SLO White Foz, Quicksilver SVX!

Last edited by Ben Up North; 2nd April 2018 at 04:18 AM.
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -3. The time now is 09:11 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.