OFFROADSUBARUS.COM

Go Back   OFFROADSUBARUS.COM > Miscellaneous > Off-Topic

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Unread 4th August 2013, 10:21 AM
NachaLuva's Avatar
NachaLuva NachaLuva is offline
Senior Member / Product Developer
Contributing Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: SE Melbourne
Posts: 5,529
NachaLuva is on a distinguished road
Default Embedding YouTube Vids

To embed a YouTube video into a reply, usually all you have to do is to R-Click on the actual vid (choose "copy video URL") & then paste it into you're reply.
This usually works but not always.

If it doesn't, you can do it this way. It is the long way but it's how I've sometimes had to do it.

By doing it this (long) way, you need to take the middle part (blue text) of the link away.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4VNf0NC_XEM

http://www.youtube.com/watch?v=4VNf0NC_XEM

It should now look like the example above.
Once thats done, just put [ url] before & [ /url] after (no spaces) & it should work.
__________________
SUBIELIFTOZ, QUALITY LIFT KITS FOR SUBARUS
1" & 2" lift kits; custom lift kits; all models
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -3. The time now is 01:55 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.